Ιδιωτικά Φροντιστήρια

Φάνος Ιακώβου

Τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια Φάνος Ιακώβου ιδρύθηκαν το 1999 με μια μικρή ομάδα μαθητών. Χάριν όμως στη σκληρή δουλειά και με οδηγό πάντοτε το ενδιαφέρον για τον μαθητή και την προσφορά της καλύτερης ποιότητας στην εκπαίδευση, κατάφεραν να θεωρούνται σήμερα σαν ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε θέματα λογιστικής.

Το γεγονός αυτό βάζει ακόμη ψηλότερα τον πήχη και κάνει τις ευθύνες του Εκπαιδευτικού Κέντρου απέναντι στους μαθητές του και στην ευρύτερη κοινωνία γενικότερα ακόμη μεγαλύτερες.

Κατεβάστε σε αρχείο PDF το διαφημιστικό μας έντυπο

Λίγα λόγια από τον Ιδρυτή

Τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια Φάνος Ιακώβου δημιουργήθηκαν με δύο στόχους: πρώτα να καλύψουν το κενό που υπήρχε στην αγορά εκπαιδευτικών σειρών Λογιστικής στην Λάρνακα και ταυτόχρονα να καταστούν ο πιο επιτυχημένος παροχέας αυτών των σειρών στην Κύπρο.

Μετά από 20 χρόνια πείρας και εξειδίκευσης στην προετοιμασία των μαθητών για επιτυχία στις εξετάσεις τους θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Αυτό καταδεικνύεται από την ανοδική πορεία στον αριθμό των μαθητών μας και στα βραβεία που εξασφαλίζουν.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους μαθητές μας για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει μέχρι σήμερα και υποσχόμαστε ότι θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Γιατί η επιτυχία δεν έχει όρια.

Φάνος Ιακώβου
Ιδρυτής

Όραμα μας

Να είμαστε η αυτονόητη επιλογή ποιότητας σε ότι διδάσκουμε, ξεχωρίζοντας για το δυναμισμό μας, την πρωτοπόρο, δημιουργική και καινοτόμο προσέγγιση μας, την εμπιστοσύνη που εμπνέουμε στους μαθητές μας και, γενικά, να είμαστε ο παροχέας πρώτης επιλογής στις εκπαιδευτικές σειρές Λογιστικής στην Κύπρο.

Αποστολή μας

  • Να προσφέρουμε στους μαθητές μας άριστη εκπαίδευση σε οικονομικά θέματα και να δημιουργούμε μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης
  • Επιτυχία στις εξετάσεις
  • Να προσφέρουμε στην κοινωνία επιτυχημένους και καταξιωμένους επαγγελματίες λογιστές
  • Να έχουμε την εκτίμηση και το σεβασμό της ευρύτερης κοινωνίας

Εξειδίκευση

Η εξειδίκευση και η συνεχής τριβή στην αγορά με τη Λογιστική και την Πολιτική Οικονομία μας εμπλουτίζει με εμπειρίες και γνώσεις και κατ’ επέκταση αποτελεσματικότητα και βελτίωση στη διδασκαλία των μαθημάτων.

Στόχος μας

Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και ταυτίζεται απόλυτα με το στόχο των σπουδαστών μας και δεν είναι άλλος από την επιτυχία στις εξετάσεις από την πρώτη φορά.

Αναγνώριση

Τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια Φάνος Ιακώβου είναι ένα αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Αρ. Φακ. 7.18.11.813) διαπιστευμένο από το Κυπριακό Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Ο οργανισμός LCCI έχει πιστοποιήσει τα Ιδιωτικά Φροντιστήριά Φάνος Ιακώβου ως εγκεκριμένο κέντρο που προσφέρει τις εκπαιδευτικές σειρές LCCI International Qualifications.

© 2024 Phanos Iacovou Educational Centre Ltd. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by Ruxbo