Ιδιωτικά Φροντιστήρια
Φάνος Ιακώβου

Φυσική

Διδάσκει έμπειρος προσοντούχος καθηγητής, κάτοχος πτυχίου Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διδακτική της Φυσικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Προετοιμασία για τις πιο κάτω εξετάσεις

  • Α, Β  και Γ Λυκείου (κατεύθυνσης)
  • Α, Β  και Γ Γυμνασίου

Εκπαιδευτικός

Γιώργος Τζόουνς

  • Ο κ. Τζόουνς είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διδακτική της Φυσικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.
  • Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη χρήση Σύγχρονων Ηλεκτρονικών Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Διακρίνεται για την χρήση σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, προσφέροντας εκπαιδευτικό υλικό με σημειώσεις και ασκήσεις ειδικά διαμορφωμένες για όλα τα επίπεδα.
  • Καθηγητής Φυσικής σε Ιδιωτικό Σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης.
  • Διαθέτει 10-ετή πείρα σε Ιδιωτικά Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην προετοιμασία μαθητών για τις Παγκύπριες εξετάσεις με πολύ ψηλά ποσοστά επιτυχίας.
  • Στοχεύει στην άρτια προετοιμασία των μαθητών μέσω αξιολογήσεων και διαγωνισμάτων, για σίγουρη επιτυχία στις τελικές εξετάσεις του σχολείου.

Για να κάνετε εγγραφή σε μάθημα ή σε σεμινάριο διαδικτυακά, εύκολα και γρήγορα πατήστε ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Τα μαθήματα Λογιστική και Πολιτική Οικονομία

προσφέρονται επίσης στις τοποθεσίες

Στη Ξυλοφάγου, σε συνεργασία με το Ιδιωτικό Φροντιστήριο EasyWay Learning Center

Στο Κίτι, σε συνεργασία με τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια Στέλιου Γαβρίλου.

Στην Αθηαίνου, σε συνεργασία με το Ιδιωτικό Φροντιστήριο ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ.

Ιδιωτικά Φροντιστήρια Φάνος Ιακώβου

Για μας η εκπαίδευση ποτέ δεν ήταν επάγγελμα. Η εκπαίδευση για τα φροντιστήρια Φάνου Ιακώβου αποτελεί ένα λειτούργημα το οποίο υπηρετούμε με ζήλο και αφοσίωση για περισσότερα από 20 χρόνια.

Μοναδικός μας στόχος η σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση των μαθητών μας δίνοντας τους όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να επιτύχουν στις όποιες εξετάσεις παρακαθίσουν αλλά και θέτοντας τις βάσεις για μια επιτυχημένη καριέρα.